Tervetuloa kosmiselle kanavalle
Kosmista tietoutta sitä janoaville

Tervetuloa kosmiseen maailmaan ...

 

Sivusto kertoo kosmisesta elämäntavasta sekä antaa vinkkejä siihen ketkä ovat alkuperältään kosmisia sieluja ja mitä kosmisuus oikein merkitsee.


Kaikki on energiaa ja myös me olemme sitä sielumme kautta. Kaikki sielut ovat kokonaisuudessa Luojan luomia olentoja ja olemme yhtä toistemme kanssa.


Ken on kaukaa tähtien takaa ei voi kaikkea menoa täällä oikein ymmärtää, koska on voinut tottua hyvin toisenlaiseen elämäntapaan jossain muualla.


Onneksi saadut elämänkokemukset ja tietoisuus auttavat ymmärtämään mistä täällä maan piirissä oikein on kysymys.


Elämä on mysteeri vain niille, jotka eivät voi sitä ymmärtää. Kosmisuudesta katsoen kaikkeen löytyy järkevä selitys. Jälleensyntymä ja karman laki pitävät huolen tasapainosta ja oikeudenmukaisuudesta.


Tavallaan ihminen ei voi enää tässä vaiheessa valita mihin on syntynyt, on vain syntynyt ja sillä hyvä, eikö se olekin pääasia että on olemassa. Ellei ole olemassa ei ole myöskään tietoisuutta, ajatusta, ei kerrassaan mitään. Onneksi elämä on kiertokulkua ja kuolemasta alkaa uusi elämä.


Koko ihmiskunta on tavallaan kosmisia olentoja, koska matkustamme avaruusaluksella nimeltä MAA. Eikö ole kiinnostavaa. Sisäsivuilla jotain vielä kiinnostavampaa. Katso oletko kosminen sielu?